Bagaimana Keluar dari Resesi



Dina 24 jam pamungkas parantos nembusanana di alam maya sareng datangna datangna CEO Google Sundar Pichai, misi anu mangpaatkeun kasempetan anu ngajangjakeunkeun ngutipan jutaan Nigerians, sareng saha waé masing-masing bakal ngamajukeun panjeur dina garis handap handap. perusahaan anu dina jangka panjang sarta nganjang sawala CEO Facebook Mark Zuckerberg sawatara bulan kapengker. Kadatangan ku téknologi "beurat beurat" ieu ngan saukur mendian kana kanyataan anu lahan tina beternak tina kakurangan sareng kalangkungan anu ogé tiasa ditarjamahkeun kana kaayaanana. Lamun urang tiasa nanyakeun, kunaon dua milyar ieu didatangan ku nagara, kami dipikaharti yén henteu nanaon jalan, anu nagara henteu sigana ngagaduhan masa depan sareng sinonim sareng korupsi atanapi saatosna parantos salah nyarios, sanajan teu tiasa ngahasilkeun huntu umum milih?




Tapi gumantung kana hiji pinter pinter kasampak saluareun gloom na doom sareng ngamangpaatkeun prospek, kemungkinan sareng kasempetan anu kaluar tina resesi. Alatan asalna tina resesi ngakibatkeun abbandun méntalitas tradisional sareng mindset anu parantos dicekel salaku urang salaku manusa pikeun sababaraha dekade, khus pasukan nonoman anu gaduh pinuh sumanget sareng nangkeup kewirausahaan, pikeun nengetan ékonomi dasar jeung pangaweruh digital. Aya seueur usaha anu tiasa diduga ku akal ditangtukeun, keterampilan keterampilan sareng keterampilan méncangan anu leutik, anu sareng mujijat éfék kakalian bakal robah kana jutaan usaha séjén salaku hiji bangsa.




Najan kitu, salaku ékonomi Nigeria urang lalaunan tapi laun robah, struktur ékonomi na peryogi langkung Tumuwuhna pikeun nungkulan gumantungna na minyak. Robah ieu bakal muka lapangan pikeun generasi anyar pengusaha di Nigeria. Jalma, anu tiasa ngaidentipikasi kasempetan bisnis di Nigeria, terang yén industri minyak sareng anu aya di pamaréntah henteu ngan hiji usaha atanapi kumaha kumaha anjeun tiasa ngasupkeun sareng ngadamel artos.




Kituna kami nawiskeun anjeun sababaraha usaha anu hébat sareng luar biasa, anu tiasa didamel saha waé anu nganggo "sakedik otak" sareng janten generasi saterusna ti Dangote, Elumelu, Okoyas diantarana.




1. E-commerce - Ieu janten bisnis pisan ngajangjikeun sarta hal anu pangalusna nyaéta, anjeun bakal gaduh sagala parabot na nasabah ngaliwatan wéb. Upami anjeun henteu meryogikeun kanyaho nu diperyogikeun, anjeun tiasa kolaborasi sareng pausahaan anu diadegkeun pikeun ngajalankeun perusahaan e-commerce. Mangpaat anu - béa mimiti handap, perobahan bisa dilakukeun sacara instan, ngahontal langganan poténsial, sareng anjeun tiasa sacara gampil tiasa ngukur hasil ngarugikeun pamasaran online éféktif. Carita kasuksésan Jumia sareng Konga kedah ngagaduhan motivasi, moal aya ancaman.




2. Rojongan teknis online - Anjeun tiasa sacara gampil nyetél bisnis rojongan teknis online sareng damel loba duit dina sataun atanapi dua taun ti anjeun ngawitan bisnis anjeun. Ieu bisnis séhat sareng anjeun henteu kedah janten ahli téknologi pikeun dijalankeun dina sektor ieu. Kuring nyaho jalma ngatur usaha ieu, sareng ngabéépikeun gawéna kana profésional téknologi.




3. Olahraga nonton Olahraga - Jumlah kipas olahraga di Nigeria terus nambahan kalayan dinten. Dupi anjeun gaduh plot haratis di darat di wewengkon anjeun anu haratis nganggo? Aya seueur pamuda anu gairah ngeunaan olahraga di wewengkon, sareng moal aya pusat observasi olahraga? Chanceta kasempetan. Candak éta. Percanten ka abdi, usum EPL deukeut, anjeun henteu hoyong sono kieu.




4. Pusat kaulinan - Naha anjeun boga jalma ngora di tempat-tempat anu mindeng ngagantung sareng katelah tiasa ngalakukeun hal eta ku sumber hiburan? Anjeun tiasa muka pusat kaulinan sareng tiasa dianggo. Anjeun jaga masarakat aman sareng kantong anjeun aman.




5. Blogging - Saha tiasa blogger? Saha baé tiasa. Upami pasang anjeun ngagaduhan markisa sareng anjeun tiasa narjamahkeun kana tulisan. Janten, anjeun hiji juru dongéng hébat? Ngalawak? Nyair? Dupi aya minat hal anu senang? Dupi anjeun nyerat ngeunaan ieu? Coba gaduh blog. Setélan murah sareng gampang pikeun ngatur.




6. Ngembangkeun aplikasi - dunya anu berhijat sareng digital, sareng aya ampir aplikasi kanggo tugas anu mana wae. Aya ogé aplikasi anu anyar anu tiasa dikembangkeun pikeun minuhan kabutuhan bisnis lokal. Jadi ngagem topi mikir anjeun sareng ningkatkeun game anjeun.


0 Response to "Bagaimana Keluar dari Resesi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel